Orienťák pro Ukrajinu

Orienťák pro Ukrajinu

Český svaz orientačních sportů vyhlásil Týden orienťáku pro Ukrajinu. Žlutá ponorka Turnov a oddíl OB by k němu rádi přispěly pomocí velkého čtvrtečního pobíhání v parku v Metelkových sadech. Otevřený trenink pro veřejnost (od rodičů s dětmi po opravdové běžce) se uskuteční ve čtvrtek 3.3. od 16 do 18 hodin.

Tento týden vyhlásil ČSOS Týden orienťáku pro Ukrajinu. Jako turnováci, se k němu chceme přidat.  v Metelkových sadech v altánu (https://mapy.cz/s/karupojabu), kde budou připraveny tratě pro všechny věkové kategorie (včetně rodičů).

Pokud budete mít zájem, můžete v souvislosti s touto akcí poslat svůj příspěvek na pomoc Ukrajině na speciální orienťácký účet 214575416/0600 (samozřejmě přispět můžete ať už se zúčastníte nebo nezúčastníte stejně jako se můžete zúčastnit tréninku i bez nutnosti příspět). Bude možné přispět i přímo na místě!

Na konci týdne potom Český svaz orientačních sportů zdvojnásobí vybranou částku a pošle na účet Velvyslanectví Ukrajiny v Praze na okamžitou pomoc pro obranu Ukrajiny. Celá informace je k přečtení na webu ČSOS https://www.orientacnisporty.cz/o-csos/csos-informuje/tyden-orientaku-pro-ukrajinu-zapojte-se a na klubovém webu www.tur.cz 

Naši partneři
TURNOV
Crytur
Trevos
Grupo Antolin Turnov
Ontex
Liberecký kraj
JUTA a.s.
MŠMT
DIAS
Geopark Český ráj