Podvečery v rytmu irských tanců

Ještě začátkem letních prázdnin se uskutečnil pátý ročník ponorkových podvečerů pro dospělé i mladší zájemce o irský tanec.

Pátý ročník týdenních podvečerů irských tanců se uskutečnil ve Žluté ponorce na závěr školního roku. Po velice teplém víkendu se nám na začátek týdne ochladilo, což nás příjemně potěšilo a první hodinu jsme si užili v příjemném klima. I díky příjemné teplotě vzduchu nám první krůčky technikou šly lehce. Již první den jsme se protančili až k irské polce.

V dalších dnech již sluníčko více pálí a na sále je čím dál tepleji. Na naší chuti tančit to nic nemění. Trénujeme reelové kroky, zapojujeme je do ceilí tanců a užíváme si krásné večery v milé společnosti při krásné hudbě.

Ve čtvrtek má naše úžasná tanečnice narozeniny. Proto se trénování odsouvá, musíme ji zpěvem poblahopřát. 
Po krásné oslavě nám jde tanec daleko lehčeji.

V pátek mezi nás doráží Eliška a Anka z hudební skupiny Goblin a sebou si přiváží své krásné nástroje. Za jejich krásných tónů se protančíme závěrečným večerem našeho týdne věnovaného irským tanců.

A pokud neznáte nikoho, kdo by vám mohl říci, jak krásné to bylo. Podívejte se do galerie na fotografie z týdne Podvečerů s irským tancem, snad vám příjemný pocit z tance dokáží zprostředkovat.

Krásné prázdniny plné sluníčka, letních radovánek a tanečních setkání vám přeje Klára a Martin z taneční sekce

Naši partneři
TURNOV
Crytur
Trevos
Grupo Antolin Turnov
Ontex
Liberecký kraj
JUTA a.s.
MŠMT
DIAS
Geopark Český ráj