Turnovský kos 2023 - zpíváme si pro radost

Turnovský kos 2023 - zpíváme si pro radost

Ve čtvrtek 13. dubna rozezněl turnovskou zušku zpěv malých i větších zpěváčků. Slétlo se jich téměř 70 a stálo to rozhodně za to. Obě poroty měly plné ruce práce, aby se dohodly, koho letos ocení. V porotě pro kategorie 1 a 2 zasedli Vendula Bičíková, Jindřich Bada a Josef Uchytil. V porotě pro kategorie 3 a 5 zasedli Ladislava Grundová, Hana Pernicová a Michal Kutek. Korepetice pro vyšší kategorie se ujal Martin Hybler a soutěž starších moderoval zakladatel Kosa Aleš Ressler. Organizace akce se ujal ponorkový tým ve složení Lada, Milada a Martin. Všem patří velký dík.

V kategorii mateřinek se pořadí nevyhlašuje a jsou oceněni všichni účastníci za odvahu a nadšení vystoupit a ukázat, co umí.
Ve druhé kategorii získala 1. místo Emílie Sedmidubská, 2. místo Laura Brzobohatá a Sofie Kynčlová a 3. místo Tereza Erbanová a Timea Kaloková.
Ve třetí kategorii získala 1. místo Nella Pitrmanová , 2. místo Alžběta Macounová a Valerie Hyblerová a 3. místo získali Nguen Ngoc Linka a Patrik Škaloud.
Ve čtvrté kategorii získala 1. místo Sofie Kestnerová, 2. místo Tereza Uxová a Daniela Syslová a 3. místo Kristýna Metelková a Viktoria Nemesh.
V kategorii nejstarších získal 1. místo Matěj Krejčí, 2. místo Alice Mazánková, 3. místo Emilie Goruková.
Vítězové 2. - 5. kategorie a Alžběta Macounová a Tereza Uxová postupují na celostátní kolo pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek do Karlových Varů.
Vítězům blahopřejeme a všem, kdo našli odvahu a chuť zazpívat, děkujeme a těšíme na další ročník Turnovského kosa.
Další fotografie najdete ZDE


Naši partneři
TURNOV
Crytur
Trevos
Grupo Antolin Turnov
Ontex
Liberecký kraj
JUTA a.s.
MŠMT
DIAS
Geopark Český ráj