Turnovský kos 2024 - zpíváme si s nadšením!

Turnovský kos 2024 - zpíváme si s nadšením!

Ve čtvrtek 18. dubna oživily turnovskou zušku hlasy malých i větších zpěváčků. Slétlo se jich letos trochu méně, o to více přidali na kvalitě. Obě poroty měly těžké rozhodování, koho letos ocení. V porotě pro kategorie 1 a 2 zasedli Vendula Bičíková, Jindřich Bada a Josef Uchytil. V porotě pro kategorie 3 a 5 zasedli Ladislava Grundová, Hana Pernicová a Michal Kutek. Korepetice pro vyšší kategorie se ujal s noblesou sobě vlastní Martin Hybler a soutěž starších moderoval zakladatel Kosa Aleš Ressler. Organizace akce se ujal osvědčený ponorkový tým ve složení Lada a Milada. Všem patří velký dík za nadšení a odvahu zazpívat.

V kategorii mateřinek se pořadí nevyhlašuje a jsou oceněni všichni účastníci za odvahu a nadšení vystoupit a ukázat, co umí.
Ve druhé kategorii získala 1. místo Tereza Jandová, 2. místo Sofie Kynčlová a Barbora Ceeová a 3. místo získaly Laura Brzobohatá a Tereza Erbanová.
Ve třetí kategorii získal 1. místo Jiří Metelka, 2. místo Alžběta Macounová a Anežka Nešporová a 3. místo získaly Emílie Tulsí Sedmidubská a Silvie Karbanová .
Ve čtvrté kategorii získala 1. místo Nelly Pitrmanová, 2. místo Daniela Syslová a Nela Koucká 3. místo Kristýna Metelková a Patrik Škaloud.

Vítězové 2. - 4. kategorie a Alžběta Macounová a Daniela Syslová postupují na celostátní kolo pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek do Karlových Varů.
Vítězům blahopřejeme a všem, kdo našli odvahu a chuť zazpívat, děkujeme. Velký dík patří také všem pedagogům a rodičům, kteří své děti doprovázeli.

Ať žije další ročník Turnovského kosa.

Více fotografií najdete ZDE.


Naši partneři
TURNOV
Crytur
Trevos
Grupo Antolin Turnov
Ontex
Liberecký kraj
JUTA a.s.
MŠMT
DIAS
Geopark Český ráj